Ik ben een vastgoedbeheerder

Als vastgoedbeheerder heb je de mogelijkheid om je klanten te adviseren en te helpen genieten van een prettige leefomgeving. Een economische capaciteit die hen in staat stelt om in alle rust te leven, met up-to-date en verbeterde boerderijen.

Voordelen voor uw klanten

TIP België werkt nauw en professioneel samen met vastgoedbeheerders om hun klanten te informeren over de voordelen die worden geboden door de kapitalisatie van huurprijzen in het huurcontract voor telecommunicatieantennes. We maken het gemakkelijk voor managers van gezonde, eenvoudig te beheren gemeenschappen van huiseigenaren. 

Neem contact met ons op voor een gezamenlijke kapitalisatiestudie die u kunt voorleggen aan de voorzitter van de Gemeenschap.

 

GETUIGENISSEN

Uw getuigenissen zijn onze grootste steun.

Maria ÁngelesFredirsa, Madrid
Leer más
“Mijn ervaring met Telecom Infrastructure Partners is zeer positief. Hoewel we al langere tijd soortgelijke voorstellen hadden, begreep Monica echt wat we nodig hadden en werkte ze er hard aan om ons de essentiële toestemming van de bank te geven om de transactie uit te voeren, iets waar de andere bedrijven die eerder contact met mij op hadden genomen zich nooit zorgen over maakten. Met deze kapitalisatie zijn we erin geslaagd om geld veilig te stellen voor mogelijke onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst, waarbij we andere eigenaren die een antenne op hun land hebben aanbevelen om deze optie te overwegen, vooral als ze kapitaal nodig hebben en zaken willen doen met een formeel en serieus bedrijf dat het belangrijk vindt om mensen te bereiken. de beste onderlinge overeenkomst."
Pilar FiallegaSocolo Trucks - Parets del Valles
Leer más
"De relatie met TIP, vanaf het contact tot de sluiting van de vruchtgebruikoperatie, was eenvoudig, hartelijk en flexibel. Ze hebben onze aanpak begrepen en hebben ons een duidelijk voorstel gedaan in overeenstemming met hen, zonder verrassingen of misverstanden."
Pablo Inovare, Zaragoza
Leer más
"De deal met TIP is vanaf het begin vruchtbaar geweest. Kapitalisatie heeft ons geholpen de schatkist van het bedrijf in evenwicht te brengen, en ondanks dat er meer voorstellen op tafel lagen, gaf TIP ons de hoogste op de markt. Tevreden met de overeenkomst "

Hoe kunnen wij u als vastgoedbeheerder helpen?

VUL HET VOLGENDE FORMULIER IN