Ik heb een website

Als eigenaar van een telecomantennesítés heb je geluk. TIP België biedt u de mogelijkheid om uw contract af te lossen, een grote som geld te ontvangen en de permanente problemen met betrekking tot het beheer ervan te vergeten.

Ik ben een particuliere verhuurder

Als u een huurcontract heeft voor de installatie van mobiele antennes op uw land, uw dak, uw magazijn of uw tuin, kunt u dit kapitaliseren met TIP België en een zeer grote som geld in contanten verkrijgen.

Ik ben een bedrijf

De mogelijkheid om financiering voor uw bedrijf te verkrijgen, renteloos, zonder bankgaranties en zonder risico, door de ongedekte huurprijzen van uw huurovereenkomsten in te ruilen voor onmiddellijk kapitaal.

Ik ben een gemeenschap van huiseigenaren

Welke gemeenschap van eigenaren droomt er niet van om genoeg geld te hebben om jarenlang geen kosten te hoeven betalen, om te gaan met de hervormingen en verbeteringen die het onroerend goed nodig heeft om ze onder de eigenaren te verdelen.

Ik ben vastgoedbeheerder

Als professional op het gebied van vastgoedadministratie heeft u de mogelijkheid om uw klanten te adviseren en te helpen profiteren van een economische capaciteit die hen in staat stelt om met een gerust hart te leven, met bijgewerkte en geherwaardeerde eigendommen.

Ik ben een overheidsinstantie

Gemeentebesturen, overheidsbedrijven en autonome gemeenschappen hebben de mogelijkheid om de huurprijzen van de huurcontracten van telecommunicatiesites die op hun grond en eigendommen zijn geïnstalleerd, te kapitaliseren